Ruçi takon ambasadorët e OSBE dhe të Zvicrës: Reforma Zgjedhore brenda këtij sesioni parlamentar

0
13

Pas tejkalimit të pandemisë dhe rihapjes, kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi është takuar me ambasadorët e OSBE, Bernd Borchardt dhe atë të Zvicrës Adrian Maître.

Pjesë e diskutimeve ishin sesionet online të parlamentit dhe komisioneve parlamenare gjatë pandemisë. Por Ruçi me ambasadortët diskutoi dhe për Reformën Zgjedhore duke theksuar objektivin e Kuvendit që ajo të kryhet dhe miratohet brenda këtij sesioni parlamentar.

PJESË NGA NJOFTIMI I KUVENDIT

”Gjithashtu, z. Ruçi dhe ambasadorët Borchardt dhe Maître diksutuan edhe mbi ecurinë e reformës zgjedhore si edhe objektivin e Kuvendit që reforma të kryhet brenda këtij sesioni parlamentar.”