Ruçi vizitë zyrtare në Itali

0
3

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi ka nisur një vizitë zyrtare në Itali, 15-16 prill 2019. Ruçi do të takohet me kryetarin e Dhomës së deputetëve të Parlamentit italian Roberto Fico, me kryetarin e dhomës së Senatit, Marua Elusabeta Castellati . Gjatë takimit do të diskutojnë mbi bashkëpunimin dypalësh Shqipëri -Itali, si dhe mbi integrimin e Shqipërisë në BE.