Sa u ka shkuar çmimi pyeti vajzat/ Nisin komentet degjeneruese për Arbër Hajdarin: Kush je ti?

0
227
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kiara ishte liderja e shtëpisë për këtë javë. Ajo si lidere ka edhe një avantazh në lojë. Ajo ka avantazh të marr mesazh nga jashtë. Kiara ka parë të gjitha reagimet që janë bërë jashtë shtëpisë.

Pas kësaj ajo e ka komentuar teksa është shprehur se nuk e priste nga disa banorë që ishin pjesë e shtëpisë. Debatet vazhduan me tone të larta mes Arbërit, Mikelës dhe Efit. Aq sa e ka pyetur Mikelën sa të ka shkuar çmimi i storyt ty.

Arbëri: Ju për këtë gjë jetoni, për klikime. Mos na bëni sikur jetojmë në hënë ne. Kiares, iu shfaq nje video me titujt e portaleve qe po qarkullonin këtyre ditëve.

Pas kësaj ajo e ka komentuar teksa është shprehur se nuk e priste nga disa banorë që ishin pjesë e shtëpisë.

Ajo tha se u prek vetëm nga Efi, të cilën nuk e priste. Efi u përpoq t’ia shpejgonte se nuk ishte ashtu sic ishte shkëputur fragmenti në video.

Në fakt është e vërtetë që Efi sic e tha dhe vetë doli kundëer Kiarës për situatën që u diskutua në atë moment në Prime, por kurrë s’ka thënë dicka të keqe për të.

Produksioni luajti shumë pisët sot me Kiarën, ku në vend të një avantazhi, që jo vetëm s’ishte i tillë, por e dëm toi atë psikologjikisht dhe mund të ndikojë në lojën e saj.

Zjarr Tv Ad