Sakrificë për punonjësit e shtetit!!! (Nga Dritan Kaba)

0
19

Sakrifice per punonjesit e shtetit!!! \
Kete vit zyrtaret, dmth punonjesit e shtetit, nuk do marrin shperblime tha Edi! Punonjesit e shtetit kane shtate vite, qe kur ka marre ky qeverine qe nuk kane marre shperblim . Mjeket dhe mesuesit e kane harruar çfare ka qene rroga e 13, po keshtu policet, ushtaraket dhe zjarrfikesit!
Niveli i mashtrimit dhe shtirjes kalon çdo kufi!