Sazan Guri: Cilat janë tiparet bazë të një Presidenti?

0
25
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I ftuar në emisionin “Shkruaje në akull” në ZJARR TV , profesor Sazan Guri ka numëruar disa nga karakeristikat bazë që duhet të ketë një President.

“Kurrë në jetë time nuk kam qenë spiun,patronazhist kurrë ,dhe kurrë i paguar apo në presion nga fqinjët jugor dhe veriorë qe diskutohet se ata paguajnë për të bërë politikat ë tyre në vendin tone .

Këto pika më japin të drejtën për të kandiduar e për të sjellë një model të ri të presidentit ” – tha Guri

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...