Sazan Guri: Ja pse e shpalla kandidaturën për president

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I ftuar në emisionin “Shkruaje në akull” në ZJARR TV, Guri tha se ai ka intervistuar veten dhe pastaj ka dalë në konkluzionin se duhet të kandidojë. Ai deklaroi se sa më lartë në hierarkitë shtetërore, aq më tepër do të kërkosh për rrënjët e tua.

“I kam shtruar shumë pyetje vetes,psh:Nga vij unë?

Bëra një pemë gjenaologjike dhe më rezultoi se familje ime ka bërë një jetë dinjotoze dhe në shërbim të vendit,me patriotizmin dhe mbrojtjen e vendit ,gjyshi im ka dhënë një kontribut te vecantë për vendin.Ai ka bërë Kongresin e parë Pellazgjik në vitn 1908.”

I pyetur se si e kanë pritur njerëzit iniciativën e tij, zoti Guri është përgjigjur se 70% e njerëzve janë të lumtur për kandidaturë e tij.Politikanët nuk do të vendosin në qendër interesat e tyre ,nuk do te gjejnë nje figurë tjetër dhe do bëjnë një zgjedhje nga 10 kandidaturat e propozuara.Unë por ofroj modelin e nje presidenti dinjitoz ka thënë Guri ndër të tjera.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...