Sekretet e vaksinës dhe dyshimet/Eksperimentet nuk bëhen me njerëz…

0
209
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Si çdo të hënë ,në ekranin e Zjarr TV ,ora 21:00 emisioni “I pavarur” ,drejtuar nga Armir Shkurti.

Një nga problematikat që u trajtua sot ishte çeshtja “Vaksina” …Vaksina erdhi në një menyrë tepër konspirative.Në parlament pritet të merret një vendim ne lidhje me vaksinen ku do te mbetet sekret.Kerkohet te ruhet kofidencialiteti.Deputeteve u kërkohet ta lexojne marreveshjen por jo ta bëjne publike përmbajtjen.Bëhet fjalë per një vaksine ku nuk dihen efektet anësore.
Marrëveshja është sekret sepse garantohet mospërgjegjësia ndaj pasojave në shëndetin e njerëzve.

Zjarr Tv Ad