Sekuestrohen 4 makina të blinduara në Vlorë

0
561

Operacioni Forca e Ligjit ka kaluar në sitë edhe makinat e Vlorës. Në total janë kontrolluar 400 automjete në pikat hyrës dhe dalëse të qytetit, ndërkohë janë sekluestruar katër makina të blinduara, të konsideruara si makina luksi dhe që janë në pronësi të ashtuqjaturve “të fortët” e Vlorës.

Më herët ka pasur sekuestrime mjetesh luksoze edhe në Gjirokastër.