Senatorja Lizn: Edhe ajër të pastër të shesë Serbia, të isha shqiptare kurrë s’do ta blija

0
61
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Taksa 100% ndaj produkteve serbe vazhdon të jetë aktuale në shoqërinë tonë, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Kur jemi në këtë pikë, dikur ish senatorja belege Anne Maria Lizin, kishte deklaruar: “Edhe sikur ajri i pastër të vinte vetëm nga Serbia, dhe jeta ime të ishte e varur prej tij, të isha shqiptare nuk do ta blija. Do të më dukej përbuzje ndaj të gjitha viktimave”.

Zjarr Tv Ad