Sërish probleme nga rrëshqitja e dheut në rrugën Tiranë-Elbasan

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

ARRSH njoftoi se pas shkrirjes së borës, filluan problemet me rrëshqitjet e dherave anës rrugës së vjetër Tiranë – Elbasan në kilometrin 33. Menjëherë u morën masat për pastrimin e rrugës dhe kthimin në normalitet të situatës.

 

Zjarr Tv Ad