Sfilata e Michael Kors pranverë 2020, veshje që përçojnë mesazhe pozitive

0
12

Michael Kors nuk ka qenë kurrë pessimist, të paktën në krijimet e tij.

Stilisti i famshëm elektrizoi me koleksionin e fundit, pranverë 2020 në javën New Yorkeze të modës. “Ndërsa bota përkeqësohet, të qëndrojmë sa më pozitiv, është municioni i vetëm që kemi,” u shpreh ai.


Kors e vendosi show-n në një magazinë të madhe në Brooklyn, një godinë nga koha e Luftës së dytë botërore, por sigurisht e restauruar.

Kors e riimagjinoi atë periudhë në mënyrën e tij karakteristike: optimizëm dhe ngjyra. Paleta ishte e kuqe, e bardhë, dhe blu, me elemente të ndritshëm ndërsa veshjet spërkateshin me printe limoni dhe qershi. Forca përcillej përmes pantallonave të gjera me prerje klasike e detaje ushtarake.

Dukej si një kthim në të shkuarën, vetëm se me silueta të përshtatura për kohën sot, e që nga të ftuarit, u prit me duartrokitje.