Shembja e teatrit, zyrtari i CDU: A kishin të drejtë ata që refuzuan po-në për negociatat?

0
275

Zyrtari i lartë i CDU Johann Wadephul ka reaguar në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar.

Përmes një postimi në Twitter, ai shprehet i zhgënjyer dhe i trishtuar për prishjen e teatrit me nxitim dhe dhunë.

Ai pyet nëse kishin të drejtë kundërshtarët e tij që refuzuan fillimin e negociatave me Shqipërinë.

”Si një mbështetës i fortë i perspektivës së Shqipërisë në Bashkimin Europian, prishja e Teatrit Kombëtar, nxitimi dhe dhuna më la të zhgënjyer dhe të trishtuar. A kishin të drejtë të gjithë kundërshtarët e mi në disa parlamente kombëtarë, kur ata refuzuan “po” e tyre për fillimin e negociatave? ”