Sherr me motrën për famë e pasuri?

0
17

Motrat më të famshme në botë, Kendall dhe Kylie Jenner kanë qenë në qendër të faqeve rozë prej spekulimeve se janë xheloze për njëra-tjetrën.

Thuhej se Kylie xhelozon për famën e supermodeles, ndërsa Kendall nuk e duron dot motrën e vogël që ka një pasuri prej 900 milionë dollarësh për shkak të kompanisë kozmetike.

Kylie zgjodhi ti hedhë poshtë spekulimet duke nxjerrë një video me të motrën, të cilën e shoqëroi me shumë zemra.

Kështu vërtetoi se duhen shumë dhe nuk janë aspak xheloze për pasurinë që zotërojnë.