Shkarkohet drejtori i KESH, ja kush e zëvendëson

0
25
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vazhdon vala e shkarkimeve. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjetikës, Belinda Balluku, ka shkarkuar sot drejtorin e KESH, Argon Hetoja.

Në vend të tij është emëruar Benet Beci, i cili më parë ka qenë drejtori i Fondit Kombëtar të Zhvillimit.

Kështu, Benet Beci emërohet drejtori i ri i Korporatës Elektroenergjitike Shqiptare.

Zjarr Tv Ad