Shkarkohet nga detyra gjyqtari, Astrit Faqolli

0
6

Kolegji i Posaçëm i Apelimit shkarkon nga detyra gjyqtarin Astrit Faqolli. Trupa gjykyese e KPA vendosi të shfuqizojë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili e kishte konfirmuar në detyrë gjyqtarin e Gjykatës së Shkallës së Parë. Vendimi i KPK-së për u ankimua nga Komisioneri Publik. Sipas Komisionerit, konfirmimi në detyrë është bërë në interpretim të gabuar të ligjit dhe provave të administruara.