Shkollat Finlanedeze nuk kane uniforma

0
1140
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shkollat Finlanedeze nuk kane uniforma, nuk kane provime pranuese dhe mbi te gjitha asnje pagese. Asnje nxenes nuk fillon shkollen derisa mbush 7 vjec dhe ndarja e nxenesve ne baze te aftesive te tyre, eshte ilegale. Femijet gjithashtu i therrasin mesueset e tyre me emer, per te rritur miqesine mes tyre!

Qe nga viti 2000, Finlanda renditet ne krye te top listes per Edukim!

Zjarr Tv Ad