Shkruaje në Akull/ Godet protagonistit i rradhës në emision

0
134

Emisioni satirik “Shkruaje ne akull” nen drejtimin e Ismeti Drishtit, naten e mbremshme 15 maj 2020 theu rekorde shikueshmerie. Komente te pafundme nga ndjekesit jane mirepritur ne redaksine e “Zjarr Tv”. E veçanta e ketij emisioni ishte protagonisti i ri. Behet fjale per kafshen besnike dhe puntore: Gomarin! Bashkija ka lejuar qe te dalim shetitje me kafshen dhe ideatori i emisionit vendosi te dal me gomar, duke paraqitur ate realitet qe qytetareve iu mungon dhe qe e kane shume te nevojshme ta shohim. Edhe nje here tjeter, zjarr tv godet me idet e saj!