Thursday, November 30, 2023
Home Shkruaje në Akull – Shamedin Ukë Shala protesta në Kosovë Shkruaje në Akull – Shamedin Ukë Shala protesta në Kosovë

Shkruaje në Akull – Shamedin Ukë Shala protesta në Kosovë

Lajmet e fundit

MITSOTAKIS DHE BUTRINTI

0
Nga Auron Tare We feel that these sculptures belong to Greece and that they were essentially stolen – KYRIAKOS MITSOTAKIS, PRIME MINISTER of Greece NPR, Radio...