Shkruaje në Akull – Shukriu shokë Shukriu – Mori votat e na *iu

1
10101
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

 

Pas baladës për Koço Kokëdhimën nga “Shkruaje në Akull” në Zjarr Televizion, vjen balada që një Lab I këndon Rilindjes dhe Shukriut

 

Shukriu shokë Shukriu – Mori votat e na *iu

 

Shukriu shokë Shukriu

Mori votat e na *iu

Ah ç’na bëre kryetar

Të dhamë votat,  na dhe *ar

 

Shukri hajde vlla

Amanet ty po ta la

Për vend pune mos merr lekë

Po kërko te vinë pa brekë

 

Shukri hajde vlla

Kërko çika ndër dibranë

Jepua nga një vënd pune

E na I sill deri n’Tiranë

 

Shukri hajde vlla

Nuk është turp nuk është hata

Që të jetë rilindja e fisme

Dil të shohin me brekë t’grisme

 

Na mashtrove gjithë lezet

Kur the burrat në punë të vet

Syve na I hodhe pluhur

Gratë në drejtimin e duhur.

Ktë drejtim mbaje për t’tutë

Që ua ke shpërlarë trutë

S’ka faj fare Marko Bello

Kur thotë Rilindja- bordello

 

Mirë hajdutë mirë kriminela

Se të duhen për bedela

Mirë na e bën që na vjen hakut

Dhe bordellon kishim mangut

 

 

Zjarr Tv Ad