Shkurte Gashi dhe Bruno?

0
32

Në mesin e shumë sfidave, këngëtari është përballur edhe me atë të goditjes në shenjë “Paintball”.

Ai me këtë rast tregoi se me kë do dëshironte të bashkëpunonte dhe me plot dëshirë e tha emrin e Shkurte Gashit.

Reagimi i kësaj të fundit ishte i menjëhershëm duke përgjigjur pozitivisht kërkesës së këngëtarit të ri.

Në fakt, ajo publikoi një pjesë të shkurtër të videos së Brunos teksa qëllon në shenjë emrin e saj.

“Me shumë kënaqësi dhe unë”, shkroi ajo duke etiketuar edhe artistin.

Ndryshe, Gashi dhe Bruno janë duke punuar ndaras në projekte të reja muzikore.