Shkurti me temperatura më të larta

0
18

Sipas Meteoalb, një hyrje e masave ajrore polare pritet nga mesi i shkurtit. Edhe muaji shkurt, do të sjellë prezencë të shpeshtë të reshjeve të shiut dhe në zonat malorë priten reshje borë.

Megjithatë, në tërësi muaji shkurt do të sjellë temperatura më të larta se vlerat normale mujore.