Shokë e miq na iku Roshi

0
25367
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shokë e miq na iku Roshi
S’do këndojë mbi pleh kokoshi
Iku Roshi simpatiku
Do thoni, s’na plasi miku

Mos e thoni n’paçi fe
Se luftoi veç për atdhe
Luftoi për të mirën tuaj
Sa këtu sa n’dhe të huaj

Për fat t’keq nuk e mban mend
Di veç faktin që I dhëmb
I dhëmb barku e kurrizi
Se në luftë trupin e grisi

Per Edin kjo është hata
Iku dhe I treti vlla
Iku dhe Roshi I ziu
Si Koçoja e Shukriu

Iku dhe Roshi për lesh
Gjithë njerëzia ta marrë vesh
Iku Roshi simpatiku
Askërkujt s’i plasi miku.

Zjarr Tv Ad