Shokët e Luizit kundër Kiarës:”Ik moj!”

0
62
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Të shtunën me hapjen e kutisë së Pandorës,Vëllai i Madh surprizoi Luizin me praninë e dy shokëve të tij të ngushtë,Jonin dhe Marion.

Mes të treve duket se shoqëria është shumë e fortë pasi nga ekrani u përcoll energjia e mirë që transmetonin në prani të njëri tjetrit.

Të ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon,miqtë e ngushtë të Luizit duke lënë mënjanë mbështetjen pa kushte kundrejt tij,duket se e vetmja gjë që nuk ju pëlqen shumë është Kiara.

Thënë kjo pasi nga deklaratat e bëra nuk duken shumë të lumtur për mikun e tyre që ka derdhur edhe lot që siç thotë Joni,nuk e ka parë kurrë ti derdhi për një femër.

“Të jem unë i them ik moj,se një jetë kam! Nuk do e duroja”, shprehet ai.

Zjarr Tv Ad