Shpër ndante has hash në do za të vogla/Kapet 41-vjeçari

0
2

Policia e Kolonjës ka bërë me dije se ka rënë në pra nga një 41-vjeçar i cili dyshohet se merrej me shpër ndarjen e ha shashit në do za të vogla.

Arre stimi i tij është bërë pas informacioneve që policia siguruar që 41-vjeçari merrej me shitjen e kana bisit.

Ai është Ilia Baze, 41 vjeç, banues në Leskovik.

Pas kontrollit në banesë atij i është gjetur një sa si lë ndë na rkotike kana bis, të cilën dyshohet se shtetasi i mësipërm do ta shpër ndante në do za të vogla.

Ja njoftimi i policisë:

Kolonjë

Goditet një tjetër rast i tentativës për shpër ndarje të lën dëve nar kotike në do za të vogla.

Arre stohet në flagrancë 1 shtetas, njëkohësisht edhe pose duesi i lën dës nar kotike.

Sekue strohet një sa si lën dë e dyshuar kana bis.

Shërbimet e Komisariatit të Policisë Kolonjë, në bashkëpunim me specialistët për hetimin e narko tikëve në DVP Korçë, në vijim të punës për goditjen e aktivitetit kri minal të shpërn darjes së lën dëve nar kotike kanë goditur një tjetër rast, si rezultat i të cilit u bë ka pja dhe arre stimi në fla grancë i shtetasit I. B., 41 vjeç, banues në Leskovik.

Arre stimi i tij u bë pasi, nga informacione të siguruara në rrugë policore si edhe gjatë kontrollit trupor që shërbimet e policisë kanë ushtruar ndaj këtij shtetasi dhe më pas në banesën e tij, iu gjet e sekue strua në cilësinë e provës materiale një sa si me lën dë nar kotike kana bis, të cilën dyshohet se shtetasi i mësipërm do ta shpër ndante në do za të vogla.

Materialet i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë për veprën pe nale “Pro dhimi dhe shi tja e nar kotikëve”.