Shpërthen Covidi në shkolla, 4 mësues rezultojnë pozitiv

0
2

Konfirmohem 4 mësues me Covid në rrethin e Korçës, ku dy prej tyre janë në qytetin verilindor ndërsa 1 është në Bilisht dhe 1 tjetër në Ersekë. Mësohet se mësuesit janë karantinuar në banesat e tyre.

Rinisja e proceit mësimor është shoqëruar me një rritje të ndjeshme të infektimeve në radhët e nxënësve dhe stafit në institucionet arsimore.

Kujtojmë se gjatë 24 orëve të fundit në vend si pasojë e virusit Covid-19, kanë ndërruar jetë 3 persona si dhe kanë rezultuar 132 të tjerë nga 824 testime të kryera.