Shpërthen në akuza ish-bashkëshortja e 71-vjeçarit/ “E keni mbytur ju”

0
4

Policia me gjetjen e arsenalit të a*rmëve në banesë, ka ndryshuar strategji ndaj ish-bashkëshortes së Lefter Zhidrus, duke nisur dhe një hetim ndaj saj.

Ish-bashkëshortja ka hedhur akuza ndaj policisë dhe ndaj medias. Madje Floresha Zhidru akuzon policinë për eleminimin e 71-vjeçarit, i cili u ek*zekutua dje nga RENEA, pasi bëri rezistencë me a*rmë.

Kujtojmë se 71-vjeçari Lefter Zhidru për 5 orë qendroi i a*rmatosur dhe hapi zjarr ndaj forcave policore, duke lënduar dy të rinj, të cilët janë jashtë rrezikut për jetën.

Ai u eleminua nga forcat RENEA pasi nuk pranoi të dorëzohej, ndërkohë që hapi zjarr ndaj tyre deri në momentin e fundit.