Shqipëria kryeson OSBE më 2020, Meta: Përgjegjësi e madhe

0
2

Presidenti Ilir Meta thotë se ka zhvilluar një takim shumë konstruktiv me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së,

George Tsereteli dhe Sekretarin e Përgjithshëm të saj, Roberto Montella.

“Kryesimi i radhës i OSBE-së nga Shqipëria në vitin 2020 është përgjegjësi dhe arritje e madhe”, shkruan Meta.

Ai shton se Shqipëria duhet të reflektojë dhe përfaqësojë vlerat dhe parimet më të mira të OSBE.

Më tej kreu i shtetit shpreh besim te mbështetja dhe bashkëpunimi i Asamblesë Parlamentare të OSBE.

Postimi i presidentit Ilir Meta:

Takim shumë konstruktiv me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, George Tsereteli dhe Sekretarin e Përgjithshëm të saj, Roberto Montella. Kryesimi i Rradhës i OSBE-së nga Shqipëria në vitin 2020 është përgjegjësi dhe arritje e madhe. Shqipëria duhet të reflektojë dhe përfaqësojë vlerat dhe parimet më të mira të OSBE. Kemi besim te mbështetja dhe bashkëpunimi i Asamblesë Parlamentare të OSBE.