Shqipëria, pika kryesore e kalimit të klandestinëve, kapen 9 emigrantë

0
35
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

9 emigrantë klandestinë janë ndaluar nga policia, ku 5 prej të cilëve janë palestinezë dhe 4 të tjerë algjerianë.

Bëhet fjalë për persona meshkuj, ku midis tyre 2 minoren teksa janë kapur në fshatin Vishtovicë të Korçës.

Gjithashtu bëhet e ditur se pas marrjes së deklaratës nga ana e policisë, emigrantët janë nisur drejt Tiranës.

Mësojmë se ky nuk është rasti i vetëm që emigrantët e ardhur nga vendet e lindjes zgjdhin territorin shqiptar si urë kalimi drejt shteteve perëndimore.

Zjarr Tv Ad