Shqipëtarët nëpër botë që na bëjnë krenarë

0
123
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ardit Drishti është një prej shumë të rinjve shqiptarë që kanë zgjedhur të vazhdojnë studimet jashtë vendit.

Studimet e larta i zhvilloi në Temple Universitet, në ShBA, nga ku u diplomua për Shkenca Politike në Fakultetin e Arteve.
Si një student i dalluar ai mori shumë çmime dhe tituj nga të cilat ishin “Magna Cum Laude” dhe “Distinction in Major”.
Edhe pse ai vendosi të studiojë jashtë vendit, tregoi se nuk e kishte harruar prejardhjen e tij dhe ishte krenar për të. Këtë e tregoi duke bërë simbolin e shqiponjës gjatë ceremonisë së diplomimit.

Zjarr Tv Ad