Shqipëtarja thyen rekordin botëror në olimpiadën e Argjentinës

0
76

Një 18-vjeçare shqiptare ka thyer pas shumë vitesh, rekordin botëror të vendosur ne olimpiadën rinore të Argjentinës.

Rekord qe tani ne këtë disiplinë mbahet nga korçarja 18 vjeçare Elina Tzengko(Xhengo).

Tzengko(Xhengo), është shpallur kampione bote në hedhje shtize. Ajo prej vitesh jeton familjarisht në Greqi, ndaj dhe helenët e kanë bindur për të garuar si atlete e këtij vendi.