“Shtojnë ndjenjën e fajit dhe të turpit duke bërë vetëm hapa pas”/ Zhaklin Lekatari shpërthen e revoltuar: Kjo është e rrezikshme!

0
284
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Zhaklin Lekatari, aktiviste e prej muajsh opinioniste në ‘Big Brother VIP Albania’ ka komentuar dhunën fizike dhe verbale që i bëhet grave në vendin tonë.

E ftuar sot në ‘Wake Up’, Zhaklina tha se shoqëria jonë ka më shumë nevojë për feminizëm.

Ajo u shpreh se një shoqëri me gra maskiliste është më e rrezikshme se vetë burrat, duke theksuar se ato e dhunojnë gruan, viktimën, duke mos lënë që ajo të luftojë për të drejtat e saj.

“Pas eksperiencës sime të fundit ku jam angazhuar, kam kuptuar që kjo shoqëri ka shumë nevojë për feminizëm, të edukojë gratë. Një shoqëri me gra maskiliste është më e rrezikshme se vetë burrat. Sepse ato e dhunojnë gruan, e dhunojnë viktimën, ato nuk e lënë që ajo të luftojë për të drejtat e saj, sepse shtojnë ndjenjën e fajit dhe të turpit duke bërë vetëm hapa pas. Dhuna verbale transformohet në dhunë fizike dhe çdo deri në marrje jete”’.

Zjarr Tv Ad