Shtyhen fluturimet në Rinas, pasagjerët presin me orë të gjata në aeroport

0
7

Pasagjerët shqiptarë që zgjedhin Aeroportin e Rinasit për të lëvizur jashtë Shqipërisë, vazhdojnë të vuajnë vonesat e gjata të avionëve.

Kështu ka ndodhur edhe sot kur ata janë detyruar të presin për më shumë se 6 orë në Aerportin Nënë Tereza.

Denoncimi është bërë publik nga një prej pasagjerëve, ndërkohë që është publikuar edhe nga ish-kryeministri Berisha.

‘Ne Rinas shtyhen te gjitha fluturimet, pasagjeret ne pritje te mundimshme shume oreshe!

Lexoni denocimin e pasagjerit dixhital. sb

Ne aeroportin e rinasit te gjitha fluturimet jane shtyr! Pasagjeret e kan pas fluturimin ne oren 10:00 dhe e kan shtyr per ne oren 15:30.’