Shtyhet në orën 14:30 seanca për krerët e PD së Librazhit dhe Prrenjasit

0
1

Shtyhet për në orën 14:30 gjyqi për dy kryetarët e degëve të Partisë Demokratike të Librazhdit e Prrenjasit, Arjan Karriqi dhe Bujar Vreto.

Përpara dy ditëve policia arrestoi ish-deputetin e PD-së, Aurel Bylykbashi.

Të arrestuarit akuzohen për pjesëmarrje në tubime të paligjshme, pengim të qarkullimit, pengim të subjekteve zgjedhore.