Shtyhet për në 30 qershor dixhitalizimi për Elbasanin, Shkodrën, Lezhën e Vlorën

0
63

Shtyhet deri më 30 qershor digjitalizimi në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë

Autoriteti i Mediave Audiovzive në mbledhjen e datës 26 Mars 2020, përmes komunikimit virtual të shërbimit, vendosi shtyrjen me 3 muaj për afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë.

30 qershori 2020 është afati i ri nga Autoriteti me vendimin nr. 23 të bordit dhe vjen si pasojë e situatës së krijuar nga epidemia e COVID-19.