Si të mposhtësh frikën !

0
19

Unë ndalova se mbrojturi gjatë gjithë kohës, sepse nuk ka më asgjë, askush, nuk më “godet” as nuk më mund dot. Sot unë jam e vetëdijshme se kush unë jam. E kuptova dhe kjo është ajo që më bën besnike para të gjithëve, për veten time.
Hoqa dore nga konventat, rregullat, traditat e parafabrikuara te cilat kurrë nuk I kam pëlqyer, dhe sot në kështjellën time, hyjnë vetëm ata që dua unë.
Edhe nëse unë ende preferoj paqen, nuk kam frik të luftoj për atë që mendoj se është e drejtë. Unë nuk kam më ngurrimin për të dëbuar një pushtues nga jeta ime. Unë nuk kam frik dhe ta ngre zërin kur të kem nevoj ose kur kërkoj falje, kur është gjëja e duhur për tu bër.
Kur e ndalova së fajësuari jetën për zgjedhjet e mia, kur mora përsipër gabimet e mia, përgjegjsit e mia, dhe mbi të gjitha vullnetin Tim, luftova për veten time.
Dhe fitova!
Unë e nxorra veten nga burgu i ngrirë i viktimizimit dhe Mora fronin Tim!
Kush do ta kishte menduar???
Vajza budallaçk që fshihej pas mureve të larta të një vendi që ajo nuk i përkiste ishte një e burgosur, dhe nuk e dinte, por ajo do të bëhej vajza që ajo është do ti munde të gjithë, duke nderuar kështjellën time.
Jo! Jo me mburoja dhe armë, por duke i ekspozuar dobësit e mija pa maskë!
Kush do e bënte këtë!?
Kjo është ajo që bën të fortë në ditët e sotme.
Dhe unë nuk shoh më veçanti në princin simpatik!
Magjit zakonisht përfundojnë shpejt.
Sot unë preferoj më mirë një princ bretkosë. Ata janë më autentik, më të vertet dhe argëtues!
Rruga për të arritur këtu ka qënë e gjat dhe Jo e lehtë. Për një kohë të gjatë besoja se një vajzë nuk do të ishte në gjendje të sundonte asgjë, madje as veten e saj!
Sa budallaqe isha!
Unë nuk e njihja luftëtaren Brenda meje, përderisa lufta per mua ishte e vetmja mundësi.
Unë u rrëzova, qava, dhe për shumë her u mposhta. Kohë të panumërta hoqa dorë dhe e gjykova jetën paksa në mënyrë të padrejtë. Fillova të kuptoj se jeta është një gjykatëse e mire kur ndalova së prituri ndihmë nga lart.

Sot jam në krye të mbretërisë sime, në mënyrën time. Unë kam ndjekur këshillën time të jashtëzakinshme për të eleminuar kalorësit dhe pushtuesit imponues, sepse nuk kam nevoj që ata tmë tregojn se cfarë duhet të bëj.
K.O