Sipas legjendave urbane marrëdhënia nuse-vjehrrë është tepër e ndërlikuar por…

0
3

Nëse sipas legjendave urbane marrëdhënia nuse-vjehrrë është tepër e ndërlikuar, ky nuk është fare rasti i Elitës dhe mamasë së Gjikos.

Shpeshherë na kanë dëshmuar se kanë një super raport me njëra-tjetrën, duke mos i kursyer fjalët e ëmbla e fotot e bukura.

Madje pjesa më e madhe e llogarisë së Lirijes(nënës së Gjikos) në Instagram dominohet nga fotot me dy nuset e saj.

Mirëpo, edhe Elita duket të jetë po aq e dhënë pas saj dhe një nuse ëndrrash, nga ato që bëjnë dhurata e janë detajiste.

Nëpërmjet një Instastory vjehrra e saj ka treguar se moderatorja bukuroshe i ka dhuruar një palë syze dhe për këtë e ka falenderuar publikisht.

Nëse po kërkonit për çelësin, ja pra ku e keni-detajet bëjnë diferencën.

Janë gjërat e vogla por me dashuri të madhe që i bëjnë marrëdhëniet e veçanta dhe mos harro “tërhiqe penin mos e këput”.