Situata Turqi-Greqi/”Unë e kapi pushkën e i dal Turkut zot”(VIDEO)

0
157
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vijon të jetë e tensionuar situata mes Greqisë dhe Turqisë,duke nisur kështu armatimet nga të dyja palët në rast për të qënë gati për çdo situat në Mesdhe.

Përshkallëzohen gjithnjë e më shumë tensionet mes Greqisë dhe Turqisë, njëri kundër tjetrit të armatosura me pretendimin për të marrë një pjesë deti të pasur me gaz.

Sa i informuar është populli jonë për këtë çështje e cila po merr rëndësi globale,dhe duke qënë se jemi fqinj me këto shtete ,kemi hyrje-dalje të mira në rast se situata merr për keq dhe nis lufta midis shtetve.

Dhe pa e ditur në mënyrë të sakt se si mund të jetë kjo situatë ,populli ynë do të luftojë perkrah TURKUT me pushkën në dorë, dhe do ti dalë për zot shtetit Turk.M.Cekani

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...