Skandal/ Nderohet me bust Vasil Shahini, kryespiuni grek

0
166

Vasil Shahini, i konsideruar si kreu i agjenturës greke në Shqipëri, njëkohësisht themelues i organizatës terroriste MAVI, është nderuar me bust nga Bashkia e Dropullit.

Bashkia e Derviçanti ka vendosur bustin e ekstremistit grek në qendër të fshatit. Po kush është Vasil Shahini

Ai njihet si themeluesi i Frontit Çlirimtar të Vorio Epirit. Kryeagjenti i Greqisë në Shqipëri që punoi për aneksimin e Jugut të Shqipërisë te Greqia.

Madje punën e tij anti-shqiptare e përmendin me krenari edhe dropullitët, të cilët në një faqe në facebook me emrin “Rinia vorioepirote”, kanë postuar videon e inagurimit të bustit.

Vasil Shahini u arrestua dhe u vra nga komunistët shqiptarë./27.al/