Skandali s*ksual i Safet Gjicit, Bashkia e Gjirokastrës anulon tenderin 14 milionë lekë për trajtimin dhe tredhjen e qenve

0
93
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bashkia e Gjirokastrës ka anuluar tenderin për trajtimin dhe tredhjen e qenve të rrugës.

Ky vendim është marrë pas skandalit seksual të ish-kryebashkiakut të Kukësit, Safet Gjicit, nga kryebashkiaku i Gjirokastrës, Flamur Golemi.

Teneri me vlerë 14 milionë lekë u zhvillua në 2 mars të vitit 2023 dhe pasi u shty dy herë nga kryebashkiaku Flamur Golemi për mos-plotësim të dokumentave, u vendos që të bëhej në fund të qershorti.

Ky vendim është marrë nga kryebashkiaku Flamur Golemi, pas skandalit të videos seksuale të Safet Gjicit.

Golemi bëri shpalljen e 3-të formale më 24 korrik 2023 dhe më 14 gusht u bë anulimi përfundimtar i tenderit, me arsyetimin se në të 3 herët nuk është paraqitur asnjë ofertë.

Zjarr Tv Ad