Skandali s*ksual i Safet Gjicit, zv.kryebashkiaku i Kukësit thirret në SPAK

0
73
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Zv.kryebashkiaku i Kukësit, Granit Gjana është thirrur në SPAK në lidhje me video-skandalin seksual ku u përfshi Safet Gjici.

Granit Gjana është personazhi i tretë i video-skandalit, dhe personi që merr kontakt me Alma K., duke administruar dokumentacionin e plan-projektit për sterilizimin e qenve të rrugës.

Sipas të dhënave, Gjana, sipas udhëzimit që i dha kryetari i Bashkisë, Safet Gjici, ka pranuar dokumentacionin e Alma K., për planin e ndërtimit të qendrës së sterilizimit dhe kastrimit të qenëve të rrugës.

Tenderi për qentë që i është propozuar Alma Kaçit, iu parashtrua në atë kohë edhe Këshillit Bashkiak.

Zjarr Tv Ad