Skiatori shqiptar kualifikohet në finale

0
8

Skiatori shqiptar, Erjon Tola është kualifikuar në finalen e slalomit në botërorin e skive që po zhvillohet në Suedi. Sportisti kuqezi e mbylli në vendin e 49 garën kualifikuese duke siguruar këtë sukses të madh. Nga skiatorët e tjerë Marsel Biçoku u rendit i 79, ndërsa Mathieu Kaço dhe Vasil Veriga nuk e përfunduan provën e tyre.
Botërori shërben edhe për të marrë sa më shumë pikë për Lojërat Dimërore të vitit 2022 në Pekin.