Skllavëria moderne/ Ja në ç’kushte punohet në fabrikat e iPhone (FOTO)

0
903
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Këto foto janë shkrepur në një prej fabrikave të iPhone në Shanghai. Çdo ditë punonjësit kalojnë 12 orë në këto fabrika për të sjellë në jetë telefonat më të mirë në botë.4-107

Por kushtet ku jetojnë dhe punojnë janë kafshërore. Ata kanë fjetina të përbashkëta, ashtu si edhe dushet dhe tualetet që janë shumë të pista.3-112

Punonjësit fitojnë rreth 300 dollarë në muaj, por duke parë kushtet e punës mund të themi që sakrificat e tyre janë tepër të mëdha. Javanews/ a.k
6-902-1101-108
5-947-69

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad