Skuadra e notit për femra, e Universitetit të Pensilvenias, 40 femra biologjike plus…

0
84
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Kastriot Çipi

Kjo është skuadra e notit për femra, e Universitetit të Pensilvenias, në SHBA. Janë gjithsej 41 vetë: 40 femra biologjike plus Lea Thomas (treguar me shigjetë), që tani quhet femër, sepse ka një vit që merr frenues të testosteronit.

Këtë vit kjo Lia, jo vetëm i fitoi të gjitha garat, por ka thyer edhe të gjitha rekordet e femrave në nivelin universitar.

40 notaret, thuhet se donin të bënin një deklaratë, kundër përfshirjes në skuadër të Lias, por nuk e bënë. Në kushtet e anonimatit, disa prej tyre u thanë mediave se nuk guxojnë, nga frika e përjashtimit nga universiteti dhe garat universitare të notit.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...