Skuterat ngrihen si problem në Komision/ Kryetari: Unë dje shpëtova për qime. Anëtari: Duhet ndërhyrë në ligj

0
12
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditën e sotme në Komisionin e Veprimtarisë Prodhuese u ngrit një çështje shumë e rëndësishme për të pranishmit. Ishte anëtari i komisionit, Ismet Beqiraj, ai i cili kërkoi që të merren masa për skuterat (mono-patinat). Duke vijuar po këtë çështje, kryetari i Komisionit, Arben Pëllumbi tha se ditën e djeshme për pak pësoi një aksident nga këto mjete. Ai shtoi se ky nuk është problem vetëm në Shqipëri por dhe në vende të tjera.

DEBATET NË KOMISION:

Ismet Beqiraj: Ato të vijnë plumb, moto patinat. Nuk duhet ti trajtojmë kur ndodh vetëm aksident. Ne po ndërhyjmë në kodin ligjor. Do na duhet. 

Arben Pëllumbi: Unë dje kam shpëtuar për një qime. Ky nuk është problem vetëm në Shqipëri, kërkon studim dhe më të gjerë.

Zjarr Tv Ad