“S’njoh as Ramë, as Berishë e as Metë”/ Revoltohet kryeplaku në Obot

0
142
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kryetari i fshatit Obot i Vjetër në zonën e Shkodrës u shpreh për “Euronews Albania” se tokat përmbyten çdo vit për shkak të keqmenaxhimit të hidrocentraleve.

Pas takimit me ministrin e Mbrojtjes, Niko Peleshi, banori tha se nuk njeh asnjë parti dhe se banorët kanë nevojë për ndihmë. Sipas tij deri më tani nuk ka pasur asnjë ndihmë nga autoritetet.

“Z. ministër i thashë ngelëm duke u mbytur vit për vit. Nuk na japim shpërblime asnjë. Unë jam kryetari i fshatit, jam pa parti, nuk njoh as Berishë, as Ramën, as Metën. Unë përfaqësoj popullin tim. 800 frymë jam, fushat mbillen çdo vit”, tha ai./CNA.al

id=”galeria”>

Zjarr Tv Ad