Soda e bukës lehtëson fryrjen e barkut

0
13

Pasi të konfirmoni se fryrja e barkut nuk është inflamatore, përpiquni të lehtësoni situatën e pakëndshme me një lugë çaji sode buke të tretur në një gotë ujë.Duke kthyer PH-në në nivele neutrale, gazrat e trupit mund të qetësohen dhe proceset ndihmëse të tretjes, acidet dhe enzimat mund të kthehen në gjendjen e tyre natyrore dhe ushqimet mund të ndahen normalisht pa probleme dhe ndërprerje. Kjo ndihmon në lehtësimin e çështjet që shkaktojnë fyerjen tuaj. Pasi të konfirmoni se fryrja e barkut nuk është inflamatore, përpiquni të lehtësoni situatën e pakëndshme me një lugë çaji sode buke të tretur në një gotë ujë.