Sondazh/ Kush janë shoferët më të mirë, meshkujt apo femrat?

0
785
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Sipas një studimi të fundit femrat janë shofere më të mira se meshkujt!

“Confused.com” e kreu studimin bazuar konkretisht në analizimin e statistikave të sigurisë, normat e krimit dhe rezultatet e testit të ngarjes së makinës.

U zbulua se femrat janë më pak të predispozuara për t’u përfshirë në aksidente ndryshe nga meshkujt.

Po ashtu, femrat fokusohen dhe kanë përqendrim më të lartë kur janë në timon dhe tregohen më të kujdesshme!

Për shembull, në 23% të aksidenteve të ndodhura në 2017-ën përfshiheshin meshkuj që e kishin tepruar me shpejtësinë dhe vetëm 7% e femrave ishin shpallur fajtore.

Por ka një arsye pse femrat janë superiore në këtë aspekt!

Sipas studimeve, femrave u nevojitet më shumë kohë për të marrë patentën, kësisoj janë më të afta!

 

Zjarr Tv Ad