Sot dhe nesër, ja cilat janë 26 zonat ku nuk do të ketë energji elektrike më kryeqytet

0
3

OSSHE nëpërmjet një njoftimi zyrtarë ka bërë me dije, se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë, do të vijojnë ndërprerjet e energjisë elektrike në disa zona. Në këtë njoftim jepen 26 rrugë dhe oraret kur do të mungojë energjia në kryeqytet, për ditën e sotme dhe nesër më 20 korrik.
Oraret dhe zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë
19 korrik
08:30-14:00 rruga ‘Kongresi i Lushnjes’
09:00-11:00 zona Yrshek
09:00-12:00 rruga ‘Gëzim Kaceli’, rruga ‘Pandi Stillu’, rruga ‘Petro Marko’, rruga ‘Haxhi Hysen Dalliu’
09:00-13:00 rruga ‘Ndre Mjeda’
09:00-14:00 rruga ‘Ylbere Bylykbashi’, rruga e Kavajës
09:00-16:00 rruga ‘Myslym Keta’, rruga ‘Njazi Meka’
09:30-15:00 rruga ‘Ferit Xhajko’, rruga ‘Haxhi Hysen Dalliu’
11:00 -15:00 zona Fushë Mëzez
12:00-15:00 rruga ‘Agallia Tako’
20 Korrik
08:30-14:00 rruga ‘Ylbere Bylykbashi’
09:00-12:00 rruga ‘Selaudin Bekteshi’ pranë rrugës ‘5 Maji’, rruga ‘Gëzim Kaceli’, rruga ‘Pandi Stillu’
09:00-13:30 rruga ‘Kongresi i Lushnjes’
09:00-16:00 rruga ‘5 Maji’, rruga ‘Njazi Meka’, rruga ‘Myslym Keta’
09:30-15:00 rruga ‘Siri Kodra’
12:00-15:00 rruga ‘Agallia Tako’