Sot në kongres!

0
1702
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nuk dua të flas me zërin tim megjithëse isha gjatë gjithë ditës në kongres te Partisë Socialiste. E kam lënë të flas me pamje dhe intervista të henën në emisionin Shkruaje në Akull. Sapo hyra ne Balkanweb dhe pashë dy fjalime, Një të kryeministrit tonë dhe një të Ben Blushit. Shikojini vetë dhe bëjeni vetë analizën. Shikoni numrin e lexuesve dhe të komenteve te seicili. Bashkë mirupafshim të hënën në orën 21:00 ne Zjarr Televizion

12874539_10207554287848476_912274140_o 12499540_10207554287808475_1595185306_o
 

Zjarr Tv Ad