SPAK cakton prokurorët përgjegjës për ndryshimeet e Kodit Penal

0
34

Pas marrjes së kompetencave, SPAK ka caktuar 5 prokurorët, të cilët do të merren me çështjen e ndryshimeve në Kodin Penal për krimet zgjedhore.

Sipas një njoftimi, prokurorët do të jenë Klodjan Braho, Sotir Kllapi, Dritan Prençi dhe  Enkeleda Millonai.

Mësohet se drejtuesi i këtij sektori do të jetë prokurori Edvin Kondili.